divendres, 27 de novembre del 2015

Sortim al carrer per dir #MaiMés

Molts som els que estem colpits i amb el cor encongit pels atemptats de París. I la vegada estem corpresos i se’ns escapen les llàgrimes quan veiem el drama dels refugiats i les poques respostes que els estats estan donant. Vivim amb tristesa la violència arreu que colpeja indiscriminadament dones, homes, nens i nenes. Ens enrabiem quan veiem la utilització que es fa de tot plegat i qui ho aprofita per fer islamofòbia i per atiar el racisme i la xenofòbia.
I coincidim en l’absurditat de les guerres i en l’estupidesa de voler acabar amb la violència amb més violència. Tenim dret a pensar el món que ens agradaria viure. I com a tal, tenim dret a defensar-ho. I així ho fem. També al carrer. Per això sortirem novament, recollint l’essència de fa anys del no a la guerra i liderant des de Barcelona, la capital de la pau, la bandera del pacifisme, de la llibertat i de la solidaritat.

Us animo a participar-hi! Demà, als carrers, i cada dia des de la militància personal i pacifista per un món on valgui la pena viure-hi.

 

Manifestació
Mai més, dissabte 28 de novembre, 17h.
Plaça Universitat, Barcelona
Més detalls al web: http://plataformamaimes.cat