dimecres, 26 de setembre del 2007

SALTEN ESPURNES!












No em fa cap por dir ben alt que jo també sóc ANTIMONÀRQUICA! i que per mi, i tal com deia aquell, una Corona no és res més que un barret que deixa passar la pluja!


I ja està, ni fa falta justificar-se, ni fa falta donar explicacions! O potser ens van preguntar si el volíem el rei?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Herois de cap de setmana.

Segons sembla la claror de les flames ens ha enlluernat a tots plegats.

No són pas les fotografies dels reis españols el que hem d'encendre, sinó la curiositat d'aquells catalans que s'aixequen a les set del matí per començar la jornada, i que parlen en castellà en pic creuen el marc de la porta de la fàbrica.

Ara no és hora de donar corda als que només busquen protagonisme pròpi, doncs amb els seus actes només aconsegueixen allunyar a bona part de la societat que podria sentir-se còmoda amb nosaltres. Si realment volen lluitar pel nostre país, que dediquin el seu temps i el seu esforç a convèncer aquells que encara volen ser vasalls del rei que crema.

Tots plegats som capaços de fer que el moment d'encendre-ho tot arribi aviat. Però haurem de demostrar més astúcia.

No hi ha ningú més antimonàrquic que l'ilergerta que ha escrit això.

Jobove - Reus ha dit...

fotem fora aquests dropos que cada vegad en son mes

salut i república

rascallu ha dit...

Les subvencions de ERC .El tripartitt català s'ha gastat en només dos anys més de 11.000 milions de pessetes en informes. Entre els consellers especialment generosos amb la despesa, destaca Josep Bargalló (ERC). Ha hagut de ser casualitat que la seva dona hagi estat considerada la persona més idònia per a fer un estudi encarregat pel seu propi Departament o que l'assessor més adequat per a realitzar un informe lingüístic a Balears hagi estat precisament un alt dirigent de ERC de Balears. A mi m'agradaria saber si aquesta és l'ètica, les mans netes i l'aire fresc que va prometre ERC.

rascallu ha dit...

que pensarias si en la resta de españa es cremessin fotos del president luis companys i del macia però que hipocritas que sou us excusais en la livertad de expresion i els bandalos que cremen fotos ho fan amb la cara tapada. entre els uns i els altres anem directes a una guerra civil

folguereta ha dit...

que vols dir amb aixó de "la resta d'espanya"?

Anònim ha dit...

Rascallu. Per que no escrius al teu blog. Que t'he a veure el teu odi cap a Esquerra amb l'escrit de la Marta de salten espurnes.

Però pel teu interès la dona del Bargalló ja hi treballava abans fen informes pel Govern de CiU.

I de poc serveixen els teus números sinó es comparen amb els anteriors governs.

Au!!! ves criticant si ets feliç... Escolta la cope i vota al PP o CiU.

Anònim ha dit...

ERC fa una crida a respectar "els símbols institucionals"

Els diputats d'Esquerra Republicana han votat a favor d'un resolució al Parlament que fa "una crida a respectar els símbols institucionals" després dels diferents episodis de crema de fotos dels Reis. La proposta ha estat votada per tots els parlamentaris republicans -inclòs el portaveu de les JERC, Pere Aragonès-, però no en canvi pel líder del corrent crític Esquerra Independentista, Uriel Bertran, que s'ha absentat de l'hemicicle en aquell moment. La proposta -presentada per CiU i votada també per PSC i ICV- destaca que "com a país que ha patit el menyspreu i la persecució dels seus símbols nacionals, el Parlament fa una crida a respectar els símbols institucionals. La resolució també expressa "la necessitat que la resposta a aquests fets de menyspreu per part de les instàncies judicials, mediàtiques i polítiques en cap cas pot ser desproporcionada". El PP ha votat en contra perquè ha considerat que no condemnava explícitament els darrers esdeveniments mentre que Ciutadans s'ha abstingut.


Vols dir que ets antimonàrquica?

Anònim ha dit...

El respecte no treu ser antimonàrquic.

Anònim ha dit...

respecte a la monarquia espanyola? un altre acte de dominació i submisió.

Anònim ha dit...

que maca que ets.

Anònim ha dit...

No crec que cremar sigui cap acte digne de admirar. Es malicios i de fet demostra rencunies odis i d'altres sentiments gens bons. Es molt trist que sigui la manera d'expressio en el segle XXI, patetci. Mantenir mes politics... mai de la vida, a la fogera amb el politics, que tan sols miren pels seus interessos encara que no ho sembli. Comissions, favors, i un llistat de corrupcio interminable es el que tenim.
El rei, doncs prefeixo una persona imparcial, no escollida per ningu, si es vol un rei catala, doncs catala pero una persona que pensi en el be comu, sense que hi hagin banderas ni radicalismes politics.

La politica es com la religio.

Anònim ha dit...

Missatge pels sectaris plens d'odi: Enlloc d'anar criticant jerquis, dediqueu-se a lluitar contra l'espanyolisme, ja que pocs que som i mal avinguts, ostia puta.

I sapigueu jo sóc JERQUI i estic completament d'acord en què es cremin fotos dels reis i desaprovo totalment que es respectin els símbols institucionals de l'estat. No ens inclogueu a tots dins el mateix sac.