dijous, 9 d’agost del 2007

ALEGRIA! QUE ÉS FESTA MAJOR!

Mira si som originals, al meu poble, que celebrem la festa major d'estiu la mateixa setmana que la majoria de poblacions dels Països Catalans! Bé, val més tindre que desitjar, diuen...

Espero que per aquesta vegada em permeteu la llicència de fer publicitat del meu poble, tot i que (com tots) tingui coses de les quals no en puc estar gaire orgullosa. El cas és que aquest dissabte, 11 d'agost, comença la festa! i si una cosa tenen les celebracions és que serveixen per unir i gaudir plegats i plegades d'uns dies diferents, que trenquen amb la rutina laboral del municipi.

Així que, per tots aquells que no tingueu pensat on anar sapigueu que:

Dissabte 11 d'agost a partir de les 12 de la nit:

Concert amb LOS TOREROS MUERTOS (sí, el grup de Pablo Carbonell que va fer-se famós als anys 80), actuació de La Tribu de Santi Arisa i d'un grup d'Ska.

Dimarts 14 d'agost a partir de les 12 de la nit:

Concert amb Los Tremendos (sí els The Companys, però quan fan versions, en lloc de cantar les cançons que surten a Lo Cartanyà) i també actuació de Hotel Cochambre! De fet, diria que una festa major a Torregrossa sense Hotel Cochambre, no s'ha vist mai! I per últim Disco Mòbil i xaranga amb Mai Tokem-B!

Ara que ja teniu una mica més d'informació, només em resta convidar-vos a visitar Torregrossa aquests dies! I desitjar-vos una BONA FESTA MAJOR!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No sempre s'ha de ser original, oi?
L'originalitat és la creació de quelcom del no res (fins i tot, en això, hi ha alguna cosa com la matèria gris). I rere la causalitat i la coincidència de les dates en la festa Major hi ha moltes raons (massa raons) per bandejar-les sense més ni més. Això ho va fer, per exemple Mussolini, i ja veus com l'hi va anar, al pobre!
Res, desitjo que una noia com tu, tan participativa i col·laboradora amb les associacions (suposo que les del poble també) hagi gaudit de la festa local (Per cert, no t'hi vaig veure...)

lo marraco ha dit...

Marta, ja ho veus quina mala llet es gasta per Torregrossa. Mussolini no sé què cony devia fer a part del mussol però les festes majors no cal bandejar-les perquè hi deuen haver raons religioses i de caire tradicional potser?
Per cert no t'hi van veure, deu ser que algú es dedica a passar llista. Això també ho feien en època del Franco, mai que torni.
Aquest capullo o capulla gosa parlar de la matèria grisa. Deu ser que enveja la teva.
Res Marta passa de gent com aquesta i escriu més sovint que els teus articles són molt interessants.
Un petó, maca.

Anònim ha dit...

Interessant la resposta d'autoafirmació

lo marraco ha dit...

Ara el paio o paia ens sortirà psicòleg. Ves per on.

Anònim ha dit...

Ostres, tu! Ho has endevinat.
Tinc consulta a Lleida, de 9 del matí a 14 hores; tot i que ara faig quinze dies de vacances (després de la Festa Major de Torregrossa, és clar!).
Si t'interessen unes quantes sessions, el nostre gabinet té acords amb ASSISSA, PREVIASSA, WINTERTHUR i La Clínica Ponent (abans L?Aliança).

lo marraco ha dit...

Quan comencis per curar-te a tu mateix/a potser m'ho pensaré.Mentrestant em quedo amb una argentina que està per sucar-hi pa.
Apa, fins ara.

Anònim ha dit...

Per l'anònim del MegaSúper gabinet que té acords amb ASSISSA, PREVIASSA, WINTERTHUR i La Clínica Ponent (abans L'Aliança).

Kina vida més trista i reprimida que portes per fer el que fas. Et llegeixes el bloc de la Marta, una lliçó barata d'història, una vacil·lada amb un anòmim per no donar la cara, i et quedes tan ample...

Ves fent, que arribaràs lluny... I no ploris que ja ets grandet!!!