dijous, 17 de maig del 2007

Torregrossa: diari de campanya 1



Començar de zero és molt complicat, i més encara en segons quins contextos. A Torregrossa, el meu poble, en aquestes eleccions es presenta una nova candidatura. Per primera vegada en 28 anys els torregrossins i torregrossines podran optar a votar Esquerra Republicana de Catalunya en unes eleccions municipals. Però més enllà de les sigles o del nom del partit, al que per cert em sento orgullosa de representar, les persones que el formen són el més important.

Nosaltres som un grup de gent heterogènia, diferents i diversos, cadascú amb les seves particularitats, però amb l'objectiu comú d'intentar treballar pel poble. I ara direu, això és el que diuen tots i totes. I segurament tindreu raó. Però hi ha una diferència. Torregrossa des de sempre ha arrossegat un frontisme exagerat que més enllà de fer avançar el poble l'ha perjudicat i molt. Torregrossa sempre ha estat dividida en dos pols, sense cap altra opció. El nostre grup vol acabar amb això. Ens presentem com l'alternativa, a deixar de jugar un partit de tennis i obrir les portes d'una vegada. Apel·lem a la participació de tothom per millorar Torregrossa, a la il·lusió per demostrar que hi ha moltes coses a fer des del consens i la paraula, a les ganes de posar Torregrossa al lloc que es mereix entre els municipis de la zona.

Com deia al principi, començar des de zero és complicat, i més al meu poble, però malgrat tot, sempre val la pena començar. I intentar-ho, i insistir. I aquí estem.

4 comentaris:

Lo Marc ha dit...

Ei felicitat Marta per aconseguir una llista d'ERC a Torregrossa. Au salut i sort a les properes eleccions, que segur que feu un molt bon paper.

Jobove - Reus ha dit...

em visitat el teu blog, molt interesant
si tens temps fes un cop d'ull al nostre
http://telamamaria.blogspot.com
irreverent, iconoclasta, ecléctic i llibertari
gràcies

Anònim ha dit...

Endavant amb les CUP!

Anònim ha dit...

Des d'aquestes línies desitjar sort a aquest nou partit, que tal com dius Torregrossa necessita unió política per a poder fer poble i no un enfontrament diari.
Una torregrossina.