dimarts, 22 de maig de 2007

Diari de campanya 2


Aquesta nit el grup d'Esquerra hem dut a terme el nostre míting electoral de campanya. La cosa ha anat força bé, de fet, estic especialment satisfeta tant de la resposta de la gent, com de la nostra actuació. Ja sap, en aquests casos, els nervis poden jugar males passades, i la por escènica és normal que tregui el cap. Malgrat tot, i com ja us he dit hem fet allò que havíem de fer: explicar els nostres projectes clarament, sense embuts ni mitges veritats, i al mateix temps donar-nos més a conèixer.
Ens ha acompanyat el Carmel Mòdol, Diputat al Parlament, i també aprofito per donar-li les gràcies des d'aquí.
Per aquells que no hagueu pogut venir i que encara no heu vist el programa us en faig cinc cèntims: El nostre grup es presenta a les properes eleccions com l'alternativa, com una opció amb compromís ferm pel poble, i sobretot amb la il·lusió d'iniciciar un projecte de tots i per a tots. El nostre lema és: IL·LUSIONA'T, L'ALTERNATIVA PER TORREGROSSA, tota una definició del nostre objectiu i del que som i volem ser.
Les nostres propostes giren al voltant de tres idees clau per aconseguir el màxim benestar per a les persones i les solucions per les mancances actuals. Creiem prioritari atendre les necessitats bàsiques que té la gent gran del municipim i per això volem reconvertir l'edifici multifuncional en un local de serveis diversos per aquest col·lectiu. Entenem també que el jovent no és només el futur sinó que és també el present i per això cal dotar aquest conjunt de població amb el màxim d'equipaments, com pot ser un poliesportiu amb totes les condicions, o bé un local del jovent. Finalment, Torregrossa necessita una empenta per crèixer i esdevenir punt de referència del nostre entorn. Aquest impuls el pot aconseguir a través de la creació d'un polígon industrial, amb tots els equipaments necessaris perquè les empreses s'hi puguin instal·lar.
Aquestes tres idees estructuren el nostre discurs, el qual es complementa amb moltes altres propostes que recull el programa.
Ara, la feina pre-electoral està feta, però la cursa només acaba de començar. Fins aquí hem disputat un assalt, però queda molt combat.
Esperem comptar amb la teva ajuda aquest diumenge! I sobretot, a partir del dia 28!

El futur és nostre! El present també!

2 comentaris:

funny ha dit...

Hola Marta, fes una ullada al meu blog, és un diari personal, que jo també sóc de per aquelles contrades. Perdona que no et digui el poble però totes les precaucions són poques.
Un petonet, maca.
http://funny-jo.blogspot.com

Anònim ha dit...

tens no un no, sino dos polvos... Marta Presidenta!! Repobla Catalunya!