divendres, 5 de febrer del 2016

#SomJoventCat

Som joves i ens sentim joves. I fa temps que dediquem els esforços a garantir pel jovent aquella vida que voldríem i que hauríem de tenir. Som lluitadors i ens sentim forts per tirar endavant reptes i projectes que serveixin per fer realitat allò que imaginem. Som entusiastes i estem il·lusionats de poder dedicar els millors anys de les nostres vides a construir un país on valgui la pena viure, una República Catalana plena d'oportunitats. Som incansables i ens sentim legitimats per negar els impossibles i desafiar les complexitats. 


Som molts els que hem arribat fins aquí i em comprometo, plenament, en nom de tots, de tot el jovent, lluitador, incansable, entusiasta, treballador, compromès, i també dels que se senten estafats, emprenyats, cansats, decebuts i allunyats, a fer que això vagi bé. Vull ser còmplice de fer els somnis realitat i aliada de les victòries col·lectives. I vull lluitar contra la impotència i els fracassos que ens avergonyeixen com a ciutadans. 

Em comprometo a donar-ho tot per per garantir oportunitats, per recuperar drets, per reconèixer l'associacionisme, per empoderar aquesta generació que s'ha de menjar el món, per liderar el protagonisme del jovent en el sí del Govern, per desplegar les millors polítiques, per coordinar equips i territori, per comptar amb tothom, per escoltar i aprendre, per ser partícip i fer participar. 

Em poso, novament, al servei dels i les joves i al servei del país per proporcionar un present just i un futur lluminós i possible. Gràcies pel suport i la confiança. 

                 Ara toca feina, feina i feina!
                 #SomJoventCat
                 #SomAquí
                 #SomAra
                 i hi som per guanyar!