dimecres, 5 de març del 2008

Parentèsis enmig de la campanya

Desconnectar sempre va bé. Fins i tot diria que de tan en tan és necessari. Dissabte passat el concert de Gossos em va servir per oblidar per uns instants la realitat en la que cada dia visc immersa des de fa unes setmanes: la campanya electoral.

Com dirien aquells, una estona de cel!

15 comentaris:

darrutri ha dit...

M'agrada el teu bloc, Marta. Espero continuant-lo llegint de tant en tant. Hi trobo a faltar un enllaç a:
http://eldema.cat

Anònim ha dit...

Avui eleccions. El resum per ERC podria ser: PATAPAAAAAAAAAAM!

folguereta ha dit...

Serà el que els seus votants vulguin...

Anònim ha dit...

patapaaaaaam!! doncs els seus votants, pel que veig, no estan molt contents! Segui, seguiu...

folguereta ha dit...

els i les votants estan orgullosos del seu vot...

Anònim ha dit...

Mira tio, si ets un hooligan d'ERC, no és el meu problema, però si perdre 5 diputats, i 450.000 vots,i dir que és culpa de ves a saber que, és tenir uns collons per quedar-se a gust, i sinó veus que alguna cosa passa, tens un problema, noi. Conec molta gent, que ha passat de votar ERC, i que si fos un partit independentista i amb dignitat, ho farien, llavors si, molt orgullos, no tapant-se el nas, dient que ara mateix, és lo menys dolent. El que haurien de fer els apoltronats que teniu de liders, és apendre de Llamazares, i presentar la dimissió, però els hi agrade tant el càrrec, que no h faran, i seguireu al Tripartit, i us segireu esfonsant, a ERC, i Catalunya, com esteu fent fins ara, no sé com podeu estar tant tranquils, i seguir creient les mentires de Carod i companyia. Així voleu arribar a la independència? Era aquesta la famosa via? Lamentable. Per molt greu que em sapigui, ERC s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Esquerra ja està assumint els mals resultats. Els "apoltronats" comencen a moure's per ficar remei a aquest sentiment de malcontent dels votants d'ERC: Puigcercós ha dimitit del seu càrrec al govern per treballar dins el partit.

Però no ens enganyem. Els vots que aquesta vegada no portaven la butlleta d'ERC era pq portaven la del PSC, així que d'independentistes "enfonsats" per la mala gestió d'ERC no en deuen haver tants, sobretot tenint en compte l'alta participació.

Esquerra és un partit independentista que creu en l'independentisme treballat des del govern de la Generalitat de Catalunya, encara que sigui en coalició amb altres forces del ventall progressista que no estiguin, tant com nosaltres, per caminar el camí cap a la plena sobirania.

Saps d'algun partit polític que assumeixi i reconegui mals resultats?...a mí me'n venen pocs al cap. Que ningú dubti què si ERC és capaç de tant marcada autocrítica, serà capaç de treure'n les conclusions oportunes i tirar endavant.

Arnau Beà

Anònim ha dit...

Si un 57 % de participació, és alta, si un dia n'hi ha de 75, et caus a terra, no? Demagogia no, si us plau.

Anònim ha dit...

la participació és alta tenint en compte les tendències de participació dels últims comicis.

Personalment a mí m'agradaria una participació del 100%, no del 75.

De demagogia res, només he dit el que ha començat a fer ERC abans de que passesin ni 24 hores dels resultats electorals. Crec que és un exemple d'autocrítica que s'haurien d'aplicar molts, com per exemple aquells que creuen representar l'independentisme més pur i inmaculat d'aquesta nació i després els vota una part ínfima de l'electorat.

Arnau Beà

Anònim ha dit...

ERC s'ho ha fe tot sol, simplement.Ja que fa 4 anys, no era tant infima part.

Anònim ha dit...

Tal com diu el nostre amic Lluis Llach: que tinguem sort!!

Crec en la recuperació d'ERC, i després de sentir parlar ahir a Carod em sento orgullosa d'haver dipositat el meu vot a ERC a Lleida.

Ànims a tots aquells que han de lluitar pels que volem la independencia.

Anònim ha dit...

Ànim cucaaa. "Que tinguis sort..."

Anònim ha dit...

Cap cosa a dir de les eleccions???

folguereta ha dit...

ara fem horari intensiu a ERC de 8 a 3, espera a que tinguem més temps...

Felip ha dit...

Hola Martona,
Per si no ho savies surts a la web de l'slavia amb 2 fotos del concert dels gossos.
Vagi bé. cuidat!!!