dimarts, 26 de febrer del 2008

A Lleida, tu decideixes: ERC o PP?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies ERC, el PP guanyarà l'escó que va perdre a Lleida, per culpa de el vostre nefast paper al govern, i les continues submisions. La patacada que us fotreu, serà monumental, però espero que serveixi perquè apreneu la lliço, i que per primer cop, mireu més enllà de cotxe oficials i poltrones, i mireu pels Països Catalans.

Anònim ha dit...

Mira anònim, pots pujar al carro de la independència amb Esquerra o sense, tot es qüestió de la presa que tinguis. A la vida pots sumar o dividir, tu mateix.

El que estar clar, que un partit independentista, maltractat pels mitjans de comunicació, de moment està on està.

I Esquerra és el partit que els militants volen que sigui, t'agradi o no.

Cap partit espanyol amb majoria. Vota Esquerra.

folguereta ha dit...

Molt bona xavier!!

Anònim ha dit...

jajajaj!! que quadriculats sou els d'esquerra!!! que passa? que si no ets d'esquerra, ets del PP?? si que estem ben apanyats donc!!! sou una colla d'ipòcrites alarmistes que no veieu més enllà de lo que voleu veure!!

Anònim ha dit...

xavier, molt bonic el numeret al carrer major dels jerkis, PP = PSOE, doncs no pacteu amb el PSC, ara, quan siguin les eleccions, veureu les conseqüències de no parlar d'indepednència, fins fa 2 setmanes abans de les eleccions. Podrem ser rucs de votar Esqueera al primer tripartit, fins i tot al segons, però masoquistes, no som, GRÀCIES.

Anònim ha dit...

sincerament, després del paper d'esquerra al govern... és difícil encarar el vot nacionalista crec; tot i així, he d'expresar el meu orgull per romandre dins la única província (de moment) espanyola, junt amb Girona, que està lliure de la taca pepera

que així sigui!

Marta. ha dit...

Doncs l'única manera que LLeida continuï sent territori lliure de PP és votar Esquerra. Mira, hi ha 4 escons que es reparteixen. Tot apunta que el PSC-PSOE se n'emportarà 2. Ciu n'aconseguirà 1, i l'últim, el que fa 4, està entre el PP i ERC. Qui tregui un vot més guanya l'acta de diputat. Així que, tota aquella gent que vol seguir estant orgullosa de no tenir PP, només té una opció a LLeida, que és votar ERC

Anònim ha dit...

VISCA LLEIDA TERRITORI LLIURE D'ERC!jajaja, tant anticatalans que son segons vosaltres tan PP com PSOE i la majoria dels catalans els vote, quina contradicció,no?teniu un problema, ninu se creu els vostres cuentos de repressio, de invasió borbonica,etc,patiu una esquizofrenia politica molt seria, feu riure!
I a Lleida ningu es del PP...pero el doble de vots que ERC si que te!jejje

Albert ha dit...

VEig que molt hem utlitzat aquesta imatgfe als nostres blogs.
Tenim una força a la xarxa que no hem tingut a les urnes...llastima
Salut i republica.

http://www.albertarque.blogspot.com