dijous, 22 de novembre del 2007

Som una Nació i diem PROU! L'1-D tothom a Barcelona


Manifest de la Plataforma pel Dret a Decidir


Som una Nació i diem PROU!

Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures


Davant la reiterada fallida de les infraestructures viàries i de transport a Catalunya dependents de l'Estat Espanyol, la Plataforma pel Dret de Decidir i les entitats adherides a la mobilització considerem que:- És l'hora que s'acabi el maltractament sistemàtic i continuat a la societat catalana. El menyspreu i el passotisme amb que la ministra espanyola Magdalena Álvarez tracta una qüestió importantíssima per al benestar dels catalans i catalanes ha de tenir com a resposta la mobilització popular.- Els catalans i catalanes tenim el dret de decidir quin model nacional d'infraestructures i de mobilitat volem. Cal trencar la dependència, que significa ineficàcia i menyspreu cap a les necessitats i les decisions de la ciutadania del nostre país, pensada i al servei dels interessos centralistes de l'Estat Espanyol. El dèficit inversor, un sistema de finançament injust i l'espoli fiscal són, en aquest sentit, els principals elements que ens porten al carreró sense sortida d'uns serveis i unes xarxes públiques d'ínfima qualitat. Volem decidir i gestionar les nostres infraestructures.- La definició d'aquest model de xarxa d'infraestructures ha de ser autocentrat. S'ha de fer des de la proximitat, des de Catalunya. Els darrers 15 anys el servei de rodalies de la Regió Metropolitana de Barcelona ha passat de 64 a 115 milions d'usuaris sense modificar la infraestructura ferroviària, que s'ha degradat. Les inversions previstes des del 92 per a les rodalies de l'àrea metropolitana de Barcelona s'han destinat pràcticament de manera exclusiva a un macroprojecte ambientalment agressiu i que no ens connectarà ni amb Europa ni amb l'Eix Mediterrani, el TAV. No s'han potenciat, adequat ni modernitzat les línies de Regionals existents per crear una veritable malla ferroviària de qualitat a tot el país.- Tenim una xarxa viària, especialment la secundària, deficient i més d'un terç dels peatges de tot l'Estat.- Les infraestructures aeroportuàries, peça clau per al desenvolupament nacional en el context global, han d'estar gestionades des del territori i no al servei, de nou, d'un sistema centralitzat al servei d'un únic aeroport de primera, Barajas.- El model de mobilitat i la xarxa viària i d'infraestructures que reivindiquem ha d'estar al servei i a l'interès general de les ciutadanes i els ciutadans de tota Catalunya i amb criteris d'equilibri territorial. La societat es mereix un servei de transports públics de persones i de mercaderies de qualitat i de proximitat.

En aquest sentit des de la societat civil catalana reclamem:

- La solució immediata, per dignitat nacional, del desgavell de les infraestructures actualment en execució i la priorització de les inversions i els recursos per al bon funcionament de les rodalies de RENFE.

- Un nou sistema de finançament per a Catalunya just i transparent que permeti conèixer les balances fiscals i gestionar adequadament les infraestructures; de manera immediata, el compliment dels compromisos en matèria d'inversió de l'Estat a Catalunya.

- La capacitat de decidir des de casa nostra sobre qualsevol planificació, licitació, priorització i execució de l'obra pública i de la xarxa de transports i infraestructures en general que ens afecti, sempre des d'una perspectiva nacionalment autocentrada i ambientalment sostenible.

- Exigim que es prioritzi la seguretat de les persones treballadores i usuàries, com també que se satisfacin les pèrdues econòmiques particulars i empresarials ocasionades pel desgavell de Rodalies i s'agilitin els mecanismes d'informació, de reclamació i de devolucions a les persones afectades.

- En definitiva, el dret de decidir el model de país que volem construir, i les condicions per exercir-lo.

Per totes aquestes raons i, de manera especial:


Exigim el traspàs de la xarxa de transports i d'infraestructures a la Generalitat de Catalunya.

Exigim la publicació de les balances fiscals entre Catalunya i l'Estat Espanyol.
Exigim que la Generalitat de Catalunya recapti i gestioni tots els nostres impostos.

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu ja si anirà Montilla i companyia?

folguereta ha dit...

El montilla no ha confirmat assistencia però aquells que aproven els pressupostos dels PSC-PSOE Vilafranca del Penedès, i fan loteria de NAVIDAD a Ciutat de LLeida, diu que si que hi aniran...

Anònim ha dit...

Que no feu vosaltres loteria de Navidad? i més vosaltres, que rebe subvencions pel partit.. i a Vilafranca del Penedés, els regidors de la CUP, no cobren un euro, i ho destinent tot a la CUP, ells ja tenen la seva feina, a veure si algú d' ERC renuncia al seu bon sou. Són les dues coses que pitjor creus que fa la CUP? així crec que si ens pots criticar per això, és que la feina es fa bé.

folguereta ha dit...

jo nomès et deia qui havia confirmat assistència.

I no feu demagogia amb tot aixó dels sous... Dir que es destina tot els diners dels sou al partit i desprès el partit et paga dietes, hores i tals... es com dir que cobres i destines una part al partit, com fa ERC.

Salut

Anònim ha dit...

només confirmaves la assistència de la CUP? Millor que et preocupis de confirmar la dels vostres 2 socis de govern, catalanista i d'esquerres, i em fa la sensació, que no en veurem gaires...

folguereta ha dit...

els de ICV, recorda que també son socis vostres...

I si no saps qui i va a la mani és pq no ho vols saber o pq estas desinformat.

Salut.

I si no en prenem gaires sera per que tu no voldràs.

Ens vem, o ens veus...

Anònim ha dit...

quina barra tens, són socis nostres, a una vila, i ja són els nostres socis, i jo sóc el demagog! xDD Sé de sobres, qui va, però per això esta la ironia, per util.litzar-la! ;)

folguereta ha dit...

doncs no siguis tant essencialista...

Anònim ha dit...

No és just demanar responsabilitats a algú del que fa algú altre. Cadascú ha de respondre dels seus actes, i si PSC-PSOE no va a la mani no serà culpa d'ERC! Una altra cosa és que siguin socis d'un govern i que a vegades s'hagi de callar, i altres estirar més la corda. Però tots hauríem de tenir en compte que ERC té només de 21 diputats, mentre que els sociates en doblen la xifra! Jo diria que això és bastanta inferioritat com per poder imposar el programa de govern i com per poder donar les culpes de tots els mals a ERC.

Marc Arza ha dit...

Marta,

50 raons per anar a la manifestació de l’1D.

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/50-raons-per-anar-la-manifestaci-de-l1d.html

Aquest dissabte 1 de desembre a les 17:00 tots a Plaça Catalunya!

Fins aviat,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

o sigui que amb 21 escons, tenint la suposada clau, i poder trencar el govern, no es pot estirar més la corda? Per cert, en quin moment ERC ha estirat la corda al PSC? no recordo cap cas, però si el cas de les banderes, per exemple.

folguereta ha dit...

l'estratègia per aconseguir una majoria social independentista a ERC depèn dels seus i les seues militants, en pots discrepar si ho creus oportú, però si no formes part d'ERC no estàs legitimat a canviar-ho.

NO HI HA MÉS CEC QUE AQUELL QUE NO I VOL VEURE

Anònim ha dit...

això últim, aplica-ho amb tu, et puc donar alguns noms, de gent que ha marxat d' ERC i JERC, i ho saps. L'estratègia secreta d' ERC, s'ha vist que amb el PSC, no funciona, només cal que veguis les notícies de TVC, en Montilla a la desfilada del teu exèrcit o els actes que es faran el 6 de desembre a l'ajunatment de BCN per conmemorar la constitució ESPAÑOLA...

Que deies de cec?

PD: no ho vull canviar, però sinó ho feu vosaltres, ho faran els catalans amb el seu vot, com poc a poc va passant, i la que us fotreu per eleccions si la cosa no canvia, pot ser grossa, i no creguis, jo voto a la CUP, però m'agradaria i desitjo que ERC fos vertaderament un partit independentista.

folguereta ha dit...

De veritat creus que ERC no ha fet res des de que esta a govern?

Doncs jo sóc un dels exemples que va eixir de l'esquerra independentista extraparlamentaria per passar-me a l'esquerra independentista parlamentaria, i et preguntaràs pq, no? Doncs pq no vull esperar a tenir la independència per poder viure millor. Ara és demà!

I tens tota la raó del món quan dius que els comicis son el reflex de si el rumb és correcte o no... Ja es veurà i s'analitzarà, sens dubte.

I no dubtis mai de que la gent d'ERC siguin independentistes.

I a dia d'avui ja tenim un vicepresident de la Generalitat d'ERC, algú estira la corda...

Anònim ha dit...

Jo no dubto que les bases d'ERC o JERC, siguin independentistes, jo critico el seu seguidisme a uns liders ja gastats que han demostrat que la seva estratègia, no ha funcionat, donar la presidència a un andal´s, per arribar a la majoria social, no ha funcionat, també cal veure a quina majoria social va, i no crec, que ERC no hagi fet res al govern, però pot fer molt més i no ho fa. Per exemple, pot demanar que es publiquin les balances fiscals al PSC/PSOE, com a qualsevol país d'europa, sinó accepten, es trenca el pacte i cadascú a seguir el seu camí i els seus objectius, prefereixo una oposicío forta, a un govern dèbil i sense idees com aquest, no cal ser universitari ni un intel.lectual, per veure que els 2 tripartis, han estat un fracás total, i que no deixa de fer mal a Catalunya, mentre ERC no vegui aquestes coses, anirà a pitjor, almenys hi ha gent dins d' ERC, que comença a despertar.

Dius que vas marxar de l' EI, perquè vols la independència ara? Si, Montilla i Zapatero ens la donen demà... vol alguna osa de postres?

Anònim ha dit...

no he entés gran cosa d'aquest últim anònim...però no que els dos tripartits hagin estat un fracàs.
Hi ha coses que s'han fet bé (recolzament de les seleccions catalanes, etc...), coses que s'han fet malament (sobretot al primer tripartit: mediació amb ETA, declaracions vàries...i en definitiva la falta de sentit d'estat), i coses que s'han intentat fer per una via i ha quedat demostrat que era una via inútil, morta. (estatut)

Que l'estatut no sigui el que volem la majoria dels que escrivim en aquest bloc, no vol dir que hagi estat inútil o ve que no s'hagues de fer. Amb tot el que està passant actualment (no només amb l'estatut, sinó també amb renfe, etc)...la gent cada vegada vol estar menys lligada a España i això pot ser una eina molt eficaç si la sabem utilitzar.

Ep anònim!...si la gent s'adona que l'única via real per millorar la seva vida és la independència, és l'hora de deixar de tirar-nos els plats pel cap i ficar-nos el mono de treballar. Us penseu que si mai esteu al govern no cometreu errors¿?....no crec que us ho penseu, no hi ha ningú al món tan ingenu. I tu em diràs: "si nosaltres estem al govern serà pq serem independents, i per tant no caurem en aparents contradiccions com li passa a ERC"....i jo et diré "si fossim independents ERC tampoc cauria en aquestes possibles contradiccions"...però no esperem a ser independents per penjar-nos les medalles....fiquem-nos ja el mono de kurra i lluitem junts.

Anònim ha dit...

arnau, jo sóc aquest anònim, i es ben fàcil d'entendre... el primer tripartit, encara podia calor, el segon ja no, i tots dos, han estat un fracàs. El segon tripartit, el van vendre amb l'excusa d'arribar a una majoria social, es a dir, a la majoria de societat catalana, encara que crec que la majoria ja la tenim, i bé, també cal dir, que en Niubó era dels pocs que té una mica de dignitat d'Esquerra, i ell si s'ho ha currat.

ah, com tu mateix dius:

coses bones: seleccions catalanes, etc...


digues unes quantes més, no? la llista de coses dolentes és llarga, i clar que un govern es pot equivocar, però mai claudicar com ha fet ERC, i si u queixeu de que amb 21 escons no podeu fer res més, millor quedar-se a l'oposició, almenys, amb companys de viatje com els que heu elegit, PSC i ICV... del PSC amb Montilla, no esperave més, que volieu? però ICV... liderat pel polític més impresentable de tots, després d'en duran i lleida.

folguereta ha dit...

No et confonguis, en Montilla no és andalúz... i tu pots pensar que els tripartits han estat desastrosos com jo puc pensar que no.

No et dic que vulgui la independència ara, el que et dic és que mentre no la tinguem la lluita per la democràcia social ha de tirar endavant.

I tu pots creure que a l'oposició es creix mentre jo puc pensar que no.

Anònim ha dit...

Si, Montilla és andalús, Folguereta, no ens enganyem, clar que un andal´s es pot sentir català, i voler la independència, però no és el seu cas, per mi és un espanyol més d' andalusia.

Anònim ha dit...

no emprenyeu a la princesa, que és molt maca i no se l'ha de fer enfadar! colla de dolents!

Anònim ha dit...

anònim,

la llista d'aportacions positives d'ERC al país durant els dos tripartits és llarga i ho saps (començant per la pròpia presència d'ERC, un partit independentista, al govern de Catalunya)....ens hauriem d'estalviar la demagògia tots plegats.

Sé que saps que la realitat és aquesta encara que ens costi, a vegades, reconèixe-ho. (encara què no sé pq...només ens fa mal a nosaltres)

També la CUP ha fet coses bones i coses dolentes allà on ha tingut responsabilitats. Sinó estic mal informat els militants i responsables de la CUP són humans. (i qui diu la CUP diu qualsevol dels partits que tenen com a objectiu la independència de Catalunya)

Procurem aglutinar la major part de la societat catalana per avançar pel camí que volem tots plegats i deixem-nos estar de les medalles al català més pur de la història. Les medalles deixem-les pels convergents...que no veus que queden millor penjades d'un traje que d'una jaqueta feta pols¿?

Anònim ha dit...

Encara espero la llista tant llarga de coses bones dels 2 tripartits.

Ah, i els militants de la cup lluitem per la indepedència dels Països Catalans, no de Catalunya.

Anònim ha dit...

continua esperant....si vols una secretària la contractes.

No som capaços de ficar-nos d'acord ni a Catalunya i tu em parles de Països Catalans¿?

Anònim ha dit...

A Sant Ramon els dos regidors d'Esquerra van renunciar al seu sou al principi d'aquesta legislatura.

I tu anònim quan siguis gran i treballis també renuncia al teu sou i fes caritat.

I mentres jerquis, ajillus, cupis... aneu dividint esforços, els de l'estat espanyol, i més els del PP, es fan un fart de riure.

Anònim ha dit...

no sé qui ets Xavi, però en això estem d'acord.

tots a una o tots a la merda.

Anònim ha dit...

Primer, jo treballo, i no faig caritat, jo ja he estat voluntari de la Creu Roja, i el meu sou de 800 euros, amb 250 pel lloguer del pis, et penses que puc fer caritat? i els dos remots regidors, del poble de san ramon, han renunciat al seu bon sou, els hi hem de donar una medalla?? no em facis riure, noiet!


No cal cap secretaria, és un minut, amb el llistat de coses bones del tripartit, sé que és una llista molt llarga, no tens 5 minuts? xDD

folguereta ha dit...

Que vius en un xalet? o a la casa gran del catalanisme?

Anònim ha dit...

aiix.. folguereta, tu no saps fer la llista tant gran de coses bones dels 2 tripartits? I no visc a un xalet, visc a la Birdeta, al carrer Hostal, a un pis, com tothom. Un altre cop serà! ;)

folguereta ha dit...

si te donat un enllaç amb totes les lleis aprovades pel parlament de Catalunya.... unes bones i les altres no tant

Anònim ha dit...

Cony, jo crec que el Xavi ha posat el dit a la llaga, i si volem aconseguir alguna cosa, potser no es tracta de dividir forces, no us sona el lema "la unió fa la força"? Les CUP i JERC haurien de treballar plegats per la independència de Catalunya i en quant als PPCC, ho veig més complicat, a Mallorca i València les passareu magres, i per no parlar de la Catalunya Nord...

Anònim ha dit...

quina llàstima que tinguis novio...

Anònim ha dit...

Mare meva, quin espectacle van oferir ahir PSC i ICV! xDD

Per cert, l'anònim que ha escrit llàstima que tinguis novió, no sóc jo, el crític amb ERC! xD

Anònim ha dit...

molts jerkis ja els hi agradaria estar amb la vilalta anònim... realment és una passada de dona...

PD: però esta o no amb un noi? vull dir, que si algú ho sap que ho digui xDD

Anònim ha dit...

Bé, a mi tant em fa si en té o no, ja que escric aquí per crear una mica de debat. Res més.

Tenim un president que no creu que som una nació i que tenim el dret a decidir sobre les nostres infraestructures....

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Anònims em feu llàstima! Ja no sé discernir qui és qui, però de ben segur que algun de vosaltres està pregonant més depravació carnal que debat polític. Potser la militant independentista Marta Vilalta és la vostra musa, d'acord, no ho discutiré, totalment lícit que l'amor platònic frueixi entre línies, però d'aquí a ser mers animals n'hi ha un bon tros. Sincerament, crec que us hauríeu de disculpar, almenys donar-vos a conèixer, i tirar la canya donant la cara i no com un subterfugi en l'anonimat. Si voleu estimar, estimeu, no feu passar un calvari innecessari, que l'amor ha de ser lliure!

PS: Marta, no m'ho tinguis en compte, però detesto aquesta mena d'anònims. Una abraçada i fins la propera!

Anònim ha dit...

Bé, jo no tinc la culpa de que hi hagi un altre anònim, que li agradi aquesta xiqueta, jo simplement dono la meva opinió del que escriu, i no m'inporte si està o no amb un noi, però no sé de que serviria que donés la cara, tampoc sabries pas qui sóc.

Per cert, ja ningú contesta les meves opinions!

Anònim ha dit...

anònim cupi:

El temps posa les coses al seu lloc. A mesura que us aneu fent grans, entendreu que, malauradament, sou una minoria ridícula i que si voleu anar canviant les coses us haureu de buscar socis de govern.
I AIXÒ IMPLICA QUE NO TOT SIGUI AL GUST DE TOTS.

Anònim ha dit...

minoria ridicula? fa gràcia que algú que és proclama independentista, digui això, que som una minoria, clar, els d'erc sou 3 milions, no? xDd

Per cert, mireu, els vostres socis, us diuen crosta nacionalista, seguiu llepant culs, per una mica de poltrona, VENUTS!

Anònim ha dit...

Vaja, si els vostres socis, semble que estan més a favor de PP i Ciutadans, que dels seus socis de govern.... el que s'ha d'aguantar per la poltrona i el cotxe oficial, eh?? ;)

Anònim ha dit...

Montilla recolza la demanda de pluralitat en els mitjans públics

1. • Tempesta política per la denúncia d'una "crosta nacionalista" a TV-3 i Catalunya Ràdio
2. • Esquerra, Iniciativa i CiU carreguen contra Joan Ferran, i el PP i Ciutadans l'aplaudeixen

folguereta ha dit...

i de mentre, la cup ni fa ni diu...

Aquell que no fa no s'equivoca mai.
És molt senzill esta en contra de tot.

Anònim ha dit...

Si t'informes una mica, veuras que la CUP si fa, i si que s'equivoca, o no, depen la persona, actualment tens l'exemple en algunes viles.

Però, encara segui al govern? quina poca dignitat!

folguereta ha dit...

Em dones alguns exemples del que fan les CUP?

Anònim ha dit...

I tant que si home, només faltaria!!

- Celrà. La CUP presenta al Dep. de Salut gairebé 900 firmes contra la reducció horària del CAP.

Dimarts 27 de novembre, a la Casa de la Palmera de Mataró, van començar les jornades "Parlem de mobilitat. Alternatives al col·lapse del Maresme" organitzades pels nuclis de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) del Maresme, amb una xerrada d'Albert García, membre de la Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta.

- Mataró:La CUP proposa construïr una estació d'autobusos i el govern força la retidada de la proposta

- Lleida: La CUP en defensa d'un model ferroviari públic i al servei de les persones
La Candidatura d'Unitat Popular de Lleida realitzà, el 15 de febrer, un acte a l'estació de trens de Lleida en defensa d'un model ferroviari públic, ecològic i al servei de les persones. La CUP pretenia denunciar així un model ferroviari basat en l'alta velocitat que s'allunya de les necessitats dels usuaris i usuàries i que menysté el ferrocarril de proximitat, que en el cas de Lleida és especialment necessari donada la manca d'una xarxa ferroviària en condicions que enllaçi els municipis de les comarques de Ponent.

- Manresa: La CUP organitza una trobada d'usuaris de la bicicleta
La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa ha organitzat una trobada oberta als d'usuaris de la bicileta a Manresa per al proper dissabte 23 desembre, a les 12 del migdida al Casal Popular la Fadulla.

L'objectiu de la trobada és compartir l'experiència dels usuaris, les seves queixes, i les seves propostes per a millorar-ne les condicions.

Segons la CUP, cal incentivar l'ús de la bicileta com a mitjà alternatiu i vàlid per als desplaçaments urbans, i donar més facilitats als usuaris.

- Mataró: Debat sobre Mobilitat sostenible al Maresme
La recta final de les Jornades "Per un Mataró Habitable" s'ha fet dissabte 18 de novembre al Pati del Cafè Nou. Tl primer tema debatut en aquesta darrera jornada ha estat la mobilitat sostenible al Maresme. Pere Boix, membre de la Coordinadora de Defensa de la Serra Marina, ha explicat l’existència de la Xarxa Maresme, que uneix col·lectius de tota la comarca i que donà màxima prioritat al tema de la mobilitat.

- Molins de Rei: 3 mocions de la CUP que es van aprovar ahir al Ple Extraordinari
L'Ajuntament de Molins de Rei

- es solidaritza amb els encausats per la crema de fotos del rei espanyol
- homenatja Lluís Maria Xirinacs
- aposta per una Catalunya lliure de transgènics.

Aquestes són les 3 mocions de la CUP que es van aprovar ahir al Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Molins de Rei.

- Les tertúlies de les CUP del Ripollès: experiències de municipalisme popular als Països Catalans
Les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) del Ripollès inicien el proper divendres 6 de juliol un format d'acte que pretén tenir continuïtat els propers mesos: "Les tertúlies de la CUP". Es tracta de xerrades – debat destinades als militants i simpatitzants de les CUP així com al conjunt de la població ripollesa.
En l'acte "Experiències del municipalisme popular als Països Catalans" es podrà conèixer la tasca de candidatures rupturistes en poblacions com Sant Pere de Ribes (el Garraf), Sant Celoni (el Baix Montseny, el Vallès Oriental) i Sallent (el Bages).

-
Mataró: La CUP proposa desenvolupar un pla de lectura
dijous, 24 maig 2007
Xavier Safont-Tria i Juli Cuéllar expliquen el pla de lectura davant la bibliotteca Pompeu Fabra Aquesta tarda, a les portes de la biblioteca pública Pompeu Fabra, Juli Cuéllar i Xavier Safont-Tria han presentat el "pla de lectura" que proposa la CUP en el seu programa electoral. Per llei, Mataró hauria de tenir 3 biblioteques públiques. Actualment només comptem amb el servei de la biblioteca pública Pompeu Fabra. La segona biblioteca que s'ha planificat a la zona est de Mataró, a l'Escorxador, és un tema pendent des de fa quatre anys i tot sembla indicar que no la podrem gaudir fins l'any 2010. Finalment, queda a l'aire la planificació de la 3a biblioteca que serà cada cop més necessària a causa de l'increment de població que acompanyarà el creixement urbanístic aprovat per l'actual govern municipal (PSC-ICV-ERC).

- Vic: Aquest diumenge la Cup organitza una jornada de cultura popular
Aquest diumenge, a partir de las 9 del matí i durant tot el dia, es celebrarà al Parc Jaume Balmes una Jornada de Cultura Popular organitzada per la Candidatura d’Unitat Popular de Vic.

Amb aquesta jornada, la Cup vol fer visibles dues de les reivindicacions que formen part del seu programa: per una banda, la promoció de la Cultura Popular com un dels pilars bàsics del coneixement de la realitat nacional dels Països Catalans, i, per l’altra banda, de la necessitat de recuperar els espais urbans per al seu ús en manifestacions de caire cultural, artístic i ciutadà.

- Sabadell: Homenatge a Manuel de Pedrolo
dimarts, 13 març 2007
07-03-14_pedrolo.pngActe homenatge a Manuel de Pedrolo i Molina al Casal Pere Quart, rambla 69 de Sabadell, el dimecres 14 de març a dos quarts de vuit del vespre.

Us convidem a la xerrada que es durà a terme el dimecres 14 de març a dos quarts de vuit del vespre al Casal Pere Quart de Sabadell, a càrrec de:

* Adelais de Pedrolo, filla de Manuel de Pedrolo i presidenta de la Fundació Manuel de Pedrolo
* Anna Moreno, llicenciada en filologia catalana i estudiosa de l'obra pedroliana.

Ho organitza:

CAL-Sabadell,CUP-Sabadell, Fundació La Mirada, Fundació Pedrolo i Ordint La Trama.

- Girona: Prou agressions al català,aturem les imposicions!
diumenge, 04 febrer 2007
LA CUP DE GIRONA CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DEL VI EL PROPER DIMARTS A 2/4 DE 8 DEL VESPRE CONTRA EL DECRET QUE PREVEU L'AUGMENT D'HORES DE CASTELLÀ A LES ESCOLES CATALANES
La CUP de Girona(www.girona.cup.cat) ha convocat pel proper dimarts 6 de febrer a 2/4 de 8 del vespre (coincidint amb el ple de l'Ajuntament de Girona d'aquest mes) una concentració contra l'aplicació del decret que preveu l'augment d'hores de castellà a les escoles catalanes.

- Mataró: Per uns serveis d’educació infantil i de lleure públics, de qualitat i a l’abast de tothom
dilluns, 03 juliol 2006
Cartell de la xerrada sobre escoles bressol, menjadors i casals d'estiu [Mataró, 29/06/06]Dijous 29 de juny, la CUP de Mataró va organitzar una xerrada debat sobre sobre les escoles bressol, els menjadors escolars i els casals d’estiu. L’acte va repassar les notícies i les polèmiques que han sorgit al voltant de l’ensenyament infantil a la ciutat:

- Jornades de la Coordinadora Obrera Sindical a Celrà
dimecres, 24 octubre 2007
En coherència amb el nostre compromís amb els drets laborals dels treballadors i de les treballadores, que ja exposàvem en el programa electoral, la CUP de Celrà col·labora en l'organització de les Jornades de Debat i Formació que la Coordinadora Obrera Sindical (COS) realitzarà a Celrà els propers 26 i 27 d'octubre.

- Bescanó: Montilla es nega a rebre un tríptic de la Cup i la Plataforma No a la Mat
dimecres, 29 agost 2007

El passat dia 23 d'agost i concidint amb les Trobades ciutadanes d'esquerres, que va comptar amb la presència del senyor José Montilla i d’altres membres del Psc-PSOE, celebrada a Vilopriu la Plataforma No a la MAT i la CUP de Bescanó van organitzar una concentració de protesta. Els assistents van intentar accedir al President per tal de donar-li un tríptic on se'ls recordava la proposició no de llei que van presentar a la Mesa del Parlament l'any 2000 on s'oposaven a la construcció d'aquesta infrastructura si no es complint una sèrie de requisits:



- Justificació per part de REESA de la necessitat de l'assenyalada línia pel subministrament domèstic i industrial

- Estudi sobre els efectes negatius dels camps electromagnètics en la salut de la població afectada

- Informació dels estudis anteriors als Ajuntaments i Consells Comarcals afectats

Bé, podria estar així, bastanta estona, i diras, han notat els ciutadans el canvi? doncs segurament, no, els qui no estan ficats, doncs no, però aquest és el camí.. el camí de compromís, de fer feina pel país, poc a poc, i des de sota, des de el carrer, pe`ro allà on s'ha presentat la CUP, ERC s'ha fotut una òstia guapa... i a Lleida, us haurien anat de conya els 1.030 vots de la CUP, no? i amb menys d'un any de feina!!

De mica en mica, s'omple la pica!

folguereta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
folguereta ha dit...

això és un brindis al Sol!

(prova un dia d'obrir una ampolla de cava, t'omples la copa i brindes juntament amb la nostra estrella solar i trobarà un gran paral•lelisme entre el que m’has dit i el que estaràs celebrant)

Tornes a fer demagògia quan dius que ens hagueren anat bé els 1030 vots de la CUP, crec que la gent que vota a la CUP ho fa per convicció pròpia, no ho fa per no votar a ERC, almenys això espero. Hem fan patir més la gent que no va anar a votar, que vols que et digui... i dubto que els votants de la CUP siguin antics votants d'ERC. Recorda que ERC va treure 700 regidor més als últims comicis municipals.

darrutri ha dit...

Marta,
m'ha agradat el teu bloc
http://infraestructures.bloc.cat

Anònim ha dit...

mira els resultats d'on ha tret regidors la CUO i mira els resultats d' ERC. Jo crec que la gent votave ERC, perquè no hi havie una opció independentista més clara que ERC en aquell moment, ara sii que n'hi ha.

folguereta ha dit...

Ja has omplert la copa?

Anònim ha dit...

Aix... amb això ja m'ho has dit tot! xD