diumenge, 23 de desembre del 2007

L'enquesta musical

El Folguereta m'ha avisat de la roda que hi ha pels fotologs i blocs, a través de la qual s'escull un grup de música i s'han de respondre tot un seguit de preguntes amb només els títols de les seves cançons. Després és passa el "marron" a 4 persones més perquè segueixin el test.


La veritat és que és prou bona idea! Així que: a l'atac!!


Grup/Cantant escollit: evidentment, Els Pets

1. Ets home o dona? Jo vull ser rei

2. Descriu-te: Massa jove per fer-me gran

3. Què senten les persones per tu? Una fiblada a la pell

4. Com descriuries la teva anterior relació sentimental? S'ha acabat

5. Descriu la teva actual relació: Fàcil

6. On voldries ser ara? Calafell

7. Com es la teva vida? Estúpidament feliç

8. Que demanaries si tinguessis només un desig? Una estona de cel

9. Una frase sabia: La vida és bonica (però complicada)

S'ha de reconèixer que els Pets ho posen fàcil, perquè són uns poetes de la vida quotidiana.. potser per això són el meu grup preferit, perquè saben explicar cada cosa de la manera més fàcil i a la vegada més adequada.

Bé, el cas és que no li dic a ningú en concret que ho faci, sinó que ho deixo obert a tothom que ho vulgui fer, perquè és una bona manera de conèixer nous grups, noves cançons, i nous blocs!


36 comentaris:

folguereta ha dit...

a Calafell?

Marta. ha dit...

Sí! A Calafell!

Marc Puig ha dit...

Osti tu, a calafell, ahir alguns jerkis vàrem anar a fer destrosses durant la vida nocturna d'aquest poblet de la costa;)


bones festes!

Anònim ha dit...

destrosses com esteu fent amb Catalunya deixant-la a mans dels espanyolistes del PSC? Enscara hi ha jerkis que diuen que la CUP està subvencionada per CIU! Quin fart de riure! xD

Anònim ha dit...

Jajaja, veig que no tens temps d'aborrir-te marta, es veu que els teus anònims han aconseguit prous calès com per poder trobar un temps lliure cada dia per pensar i desarrolar la seva imaginació, no se si m'explico ;-).

Anònim ha dit...

podeu riure, és normal, al final vosaltres també podreu anar cotxe oficial, és normal que la colla de botiflers d'ERC/JERC estiguin contents. L'altre dia un diputada d' ERC, no sé que deie de vosaltres, no sé si m'explico! ;-)

Anònim ha dit...

laltre dia un dels teus deia:

que ets mes pesat que un kilo de merda a les pestanyes i mes tonto que aquell que volia pessigar vidre

Fot el camp, convergent de mena

Joan ha dit...

i despres del comentari del vermellet, sobren les paraules!

bon nadal!

Joan ha dit...

el test te 10 preguntes i no 9

el meu ja el vaig fer fa temps, el podras trobar aqui.

http://www.fotolog.com/xadolswebs/20146727

Anònim ha dit...

Aix... si encara creuen que sóc de CiU, i tot! pobrets, el que fa la desesperació!! Per mi ERC i CIU, són la mateix, una colla de venuts que busquna una cadira on escalfar el cul, les veritats ofenen, eh?

Endavant amb la CUP!

Anònim ha dit...

La CUP a de ser lliure!!

Anònim ha dit...

Per no ser no sou ni un partit polític... pocapenes!

folguereta ha dit...

Totes les organitzcions , tenen personatges com l'anònim a les seves files. L’engalten pel broc gros, sense filtre, i juguen deliberadament al blanc o negre i a provocar. Sempre he pensat que aquesta mena de personatges tenen una gran part de culpa de l’actual desprestigi de la política. Amb les seves declaracions mig obliguen l’altre a situar-se al mateix nivell i converteixen el debat polític en un vulgar combat per veure qui la diu més grossa. Ara bordo jo, ara bordes tu...

Joan ha dit...

quin tio mes pesat!!!!

Anònim ha dit...

Jo he dit veritats, aquí la gent ha començat a insultar, és el que té la falta d'arguments, però bé, en el fons estic content de no ser com vosaltres. Segur que si fos un militant de les JERC, serie ben rebut, però clar, les veritats, a ningú li agraden, i llavors ja ets un pesat i no sé quines xorrades més.

Quina por que fa, quina por que fa... xD

Anònim ha dit...

inepte

Anònim ha dit...

cupido, exacte no sóm un partit polític, segons el diccionari normatiu:

partit polític: Organització política que té com a objectiu la consecució del poder.

La cup al contrari que els partits polítics no busca la consecució del poder, busca canviar la societat per a que ella mateixa s'organitzi i és revolti.

es el que hi ha, ens veiem al partit de la selecció.

gerard, voluntari de la CUP de Sant Celoni

Anònim ha dit...

Doncs no confongueu la velocitat amb el tocino!

Joan ha dit...

Gerard, quina és la forma de canviar la societat sense assolir el poder?

o molt millor encara, si aconseguiu el suport de la gent, vols dir que caldrà que és revolti?

la societat civil ja s'organitza ella mateixa per assolir objectius, no crec que faci falta cap "no partit" per fer de messies.

En tot cas, el que cal canviar d'aquesta societat, s'ha de canviar des del poder, per que si poses d'esquena poble i política acabaras no tenin res.

salut!! en veiem a SAN MAMÉS!!

folguereta ha dit...

Charles patriota català

Anònim ha dit...

S'ha vist, que aquestos jerkis, sols saben insultar, inepte, ha demostrat els seus arguments... en fi, cada cop més lamentable. Per cert, en monti, el vostre soci, no estarà al partit de la nostra selecció, prefereix anar als toros. Lamentable.

Anònim ha dit...

jo no lluito per assolir poder, jo lluito per millorar la societat. Jo no belluguejaria ni un dit simplement per canviar les cares dels que governen.
Parteixo de diferents veritats entre elles que el poder corromp, la democràcia real no existeix per acostar-nos-hi cal una lluita diària, governi qui governi, fins i tot si jo fos president(jeje). Per tant cal fer una societat crítica que s'organitzi de no ser així les revolucions duren 2 setmanes. Mira com ha acabat la "revolució taronja". No en tinc prou amb una estelada al balcó de la generalitat si no hi ha un contra poder popular que controli el govern.

gerard

folguereta ha dit...

Jo em pregunto que haguessis dit si en Montilla hagues anat a vore el partit de de la selecció....

Anònim ha dit...

"anònim": el comunisme sectari i inexpert mai prevaldrà ni arribarà enlloc en aquesta societat.

Ves-te'n a cuba i no emprenyis.

Anònim ha dit...

Els pets són una merda.

Perdó: una puta merda.

Anònim ha dit...

folguereta, no hagués dit res, és la seva obligació, com a President de la Genralitat de Catalunya. O no tinc raó?

Joan ha dit...

anònim, si realment creus que la obligació del President de Catalunya és anar a veure la selecció catalana de futbol, és que tens una idea molt distorsionada del que cal fer per alliberar el país. Quants anys tens?

Gerard, Que el poder corromp és un fet, no cal posar cap exemple, però aquesta lluita diaria de la que parles, i amb la que estic d'acord, és mes efectiva si les presions es fan alla on toca.
Només i pot haver un contrapoder, des del meu punt de vista, el que fa mimbar el poder del grans empressaris, bancs, caixes, etc...
aquest es el poder que cal combatre, som molts els qui i estem lluitant en contra i insistint dia a dia per poder fer la societat concient del que està passant i a la fi, fer-los entendre que la millor opció que poden escollir és la de ser independents.

salut!

Joan ha dit...

low: ets xusma!

els pets son del bo lo millor.

jo també o vaig fer dels pets

quan aquest test el puguem fer amb plowshare llavors potser et dono la raó

jejeje!!
cuidat matapa!

folguereta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
folguereta ha dit...

és la diferencia entre el poder legislatiu i l'executiu...

Mentre només puguem legislar, el poder executiu econòmic continuarà burlant-se i posant el crit al cel cada volta que es vulgui fer un canvi des de la legislació, per petit que sigui i això és a lo que no hem de tenir por, als clams dels sectors econòmics.

El president de Catalunya te altra feina que la de anar a un partit de futbol, i si va als toros es pq li dona la gana, o es que no i pot anar? Per tant no tens raó...

Gerard, mola discrepar amb tu, pq almenys tens arguments, no com l'anomim, que arrosega a tots el convidats a posar-se al seu mateix nivell de ridiculesa, i tb mola pq coincidim em més d'un punt, però tenim diferents maneres de canviar-los, jeje

visca el pets, jeje

Salut i ens vem a San Mamés, super Gerard tens un xacolí pagat a la Catedral...

Anònim ha dit...

hola joan charles

en el teu comentari dius:

Només i pot haver un contrapoder, des del meu punt de vista, el que fa mimbar el poder del grans empresaris, bancs, caixes, etc...


S'hem fa difícil creure que això és pugui fer utilitzant un partit a qui aquests poders els han condonat un deute de 3 milions d'euros.
Un altre fet que ningú pot negar, es que ningú donar res a canvi de res i menys els bancs i caixes.

Joan, no conec l'anònim, n'hi tampoc et conec a tu, però aquesta història de descreditar-nos els uns als altres, ja fa molt temps que dura. I la responsabilitat la tenim tots.

Els pets, hem porten bons records, però no els considero més aviat animadors que no pas músics

Anònim ha dit...

O sigui defenseu que pugui anar als toros, però no té l'obligació d'anar a veure la selecció de Catalunya, quan reivindiquem i s'ha de treballar per que les seleccions catalanes competeixin internacionalment, com diu l' estatut? LAMENTABLE, i qui diu quina edat té, tinc 22 anys, i no s'allibere un país anant a veure un partit de la teva selecció, però el presindet de la Genralitat ha de donar tot el suport.

Per cert, tampoc s'allibere pactnt amb el PSC, quina visió i edat tens? xD

folguereta ha dit...

Jo no defenso que vagi als toros, defenso la llibertat individual de que cadascú faci el que mes li plagui.

Per defensar el que diu l'estatut no cal anar a cap lloc a fer-se cap foto, a part ja hi havia la secretaria de l'esport de la Generalitat, el viceprecident de la Generalitat, el president del parlament,... Tampoc s'allibera el país sense pacatar amb el PSC, ni escribint en aquest foro, ni embriagant-nos cada finde, ni portant un aro a cada orella, ni portant un la xapa amb una estelada, ni portant uns pantalons de muntanya, ni escoltant grups que fan negoci gràcies a les seus cançons....

Anònim ha dit...

Et dono la raó en tot le que has dit, però el no és un qualsevol, és el President de la Generalitat de Catalunya, per a bo i dolent, i tots sabem, i tu també, ho saps, la causa de la seva absència, o no?

Joan ha dit...

la visió és com la del folguera, tot i que mai he defensat ni defensare els toros!! uff caigui ara mort!

edat, mes gran que tu.

gerard tot i que em trec el barret per que tens raó amb que les desacreditacions fa massa temps que duren, només un apunt, no es pas ERC a qui se li an condonat 3 milions d'euros, pel que se es a ciu.
lo de ciu no t'ho puc assegurar, pero el que no es ERC aixó t'ho puc dir amb certesa, soc coneixedor dels numeros del partit.



salut!

folguereta ha dit...

Doncs jo no sé la causa de la seua absència, ni m'interessa...