dimarts, 27 de maig del 2008

Dissabte de selecció...

Dissabte es va disputar el Catalunya-Argentina, (0-1) pels despitats.
Aquí us deixo unes quantes imatges de la tarda.
Com veureu el Camp Nou no estava ple, i això entristeix una mica, perquè hauria hagut d'estar a rebentar, amb les entrades exhaurides i amb un crit unànim i fort en favor de les seleccions catalanes. Però tampoc hem de perdre de vista que al Camp Nou hi caben més de 100.000 persones, i això és molt...


Sigui com sigui, els que hi vam ser vam cridar com sempre, vam omplir el camp d'estelades i pancartes i vam gaudir en una nova ocasió de la nostra selecció.



Potser no vam guanyar, però vam jugar contra Argentina, una de les potències mundials en futbol, i això, segur ja va fotre a uns quants! Només espero i desitjo que la gent no perdi l'esperança i cada nou partit tingui una resposta massiva per reclamar el dret que tenim de competir oficialment sota el nom i la bandera de Catalunya.


Estic segura que ben aviat ho veurem. S'han anat fent passos de gegant en altres esports, i poc a poc i a pas valent, aconseguirem que les disciplines majoritàries siguin també reconegudes. Mentrestant, seguirem partit a partit, animant la nostra selecció, jugui amb qui jugui. Després, seguirem els partits oficials i les competicions on vagi! I quan per fi, puguem participar al mundial o l'Eurocopa, voldrà dir que tot s'ha normalitzat.


Una nació! Una selecció!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

0-1 pq era Catalunya C contra Argentina A !!...però tot hi faltar les estrelles segrestades i els lesionats, els nostres vam fer molt més que donar la cara. Vam tractar de igual a igual a una de les millors seleccions del món, i això segur k ha donat molt pel cul.....ara ve, us asseguro que compartir pis amb un argentí akestos dies no és cosa fàcil.xd ;)

a pas valent i decidit cap al futur!!
visca Catalunya!!

Anònim ha dit...

Ostia quina foto! No se si quedar-me amb la mare o amb la filla...

Joan ha dit...

jo crec que es un muntatge

no us hi vaig veure pas jo, al camp!!


petons!

Albert ha dit...

UNA NACIO UNA SELECCIO, tant de bó aviat sigui una realitat, ho tenim magre, només cal veure l'informació donada per els medi espanyols sobre el partit, on només destacaven que a les grades hi havia moltissima afició d'argentina. Lamentable com sempre, hem de lluitar contra molt elements.
Salut i república.

folguereta ha dit...

Jo tampoc us vaig vore... tot i que per les fotos estavau un poc per damunt meu...

Salut

Anònim ha dit...

Gran feina la que fa les JERC, desplegar una pancarta.

Anònim ha dit...

ehm... si no em falla la memòria t'hi vaig deixar un comentari aquí fa uns dies...

vajè, es deu haver perdut per art de màgia oi?

sort que a les jerc ens agrada la llibertat d'expressió i odiem la censura.

Marta. ha dit...

low, saps que la llibertat d'una persona acaba on comença la llibertat d'una altra? Doncs resulta que la teva llibertat d'expressió va envair el meu àmbit personal, i per tant, vaig decidir, tenint en compte que tinc la llibertat i la capacitat de fer-ho perquè le bloc és meu, de borrar el teu comentari. Pots parlar dels candidats que vulguis, pots ser més o menys irònic, pots mostrar-te emprenyat o feliç, però deixa't estar d'alusions a la meva vida personal. No tot s'hi val!!