dimarts, 21 de desembre del 2010

Costa escriure...

Quan costa escriure sobre segons quins temes de l'actualitat perquè ja tothom n'ha escrit... i quan costa escriure sobre temes més personals perquè fan vergonya posar-los a l'abast de la gent... i quan costa redactar quatre ratlles perquè segons quines paraules encara fan mal, o provoquen alguna llàgrima... i quan costa posar sobre paper certes idees perquè ningú més les entendrà... Què queda? Què puc fer? Pensar sense escriure? Escriure sense pensar? Empassar idees, sentiments i sensacions? Copiar, plagiar?



De moment esperaré. Amb el llapis a la butxaca i la llibreta a la bossa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Marta, ja se que per tu les festes Nadalenques no seran mai més el mateix. Tot i aixi aquesta família de Figueres( que si m'ho permets és una mica la teva) et desitja un any 2011 ple de bons moments. Un record entranyable pel teu pare. Una abraçada molt forta per la teva mare i germana. Per tu un desitg, que aviat puguis treure el llapis de la butxaca i la llibreta de la bossa. Adéu.

Marta. ha dit...

Moltes gràcies! Us desitjo també que passeu unes bone festes i que el 2011 sigui molt millor. Una abraçada molt gran per tots.