divendres, 6 de juny de 2008

Ja és aquí l'Acampada Jove 08!

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han presentat aquest matí a la seva Seu Nacional l’Acampada Jove 2008. L’Acampada Jove és el primer festival políticojuvenil dels Països Catalans en nombre de participants –40.000 de mitjana durant els darrers anys—, l’organitzen les JERC i enguany arriba a la 13a edició. L’Acampada Jove tindrà lloc el 10, 11 i 12 de juliol a Sant Celoni i entre els grups principals hi ha Soziedad Alkoholika, La Gossa Sorda, Els
Pets, Betagarri o Banda Bassotti.


Dijous el Festour visitarà l’Acampada i es donarà l’oportunitat a grups nous de música en català per fer sentir la seva veu entre el jovent independentista dels Països Catalans. El cartell de dijous compta amb grups com Vall Folk Ska, Kontra-Band, Dr. Calypso, Kayo Malayo i Betagarri. Divendres tocarà Sota Zero, la Kinki Beat, Strombers, Banda Bassotti i the Toasters. La nit del divendres es completarà amb la Festa Flàixbac amb Carles Pérez. Finalment, dissabte l’Acampada oferirà Sva-ters, Els Pets, Revolta 21, Soziedad Alkoholika i la Gossa Sorda, que tancarà l’Acampada Jove 2008.
L’Acampada compta amb cinc espais clarament diferenciats: l’Espai Independència, on hi tenen lloc els concerts de la nit; l’Espai Cultura, amb debats, xerrades i activitats diverses que diferencien aquest festival per la implicació política que conté; l’Espai Socialisme és on cada any s’hi apleguen els acampats; l’Espai Llibertat és la vila de Sant Celoni, un municipi còmplice del festival i de l’ambient de festa i compromís i, finalment, l’Espai Natura és una zona de tranquil·litat per passar bones estones al peu del Montseny.
Els abonaments ja són a la venda. A la pàgina de les JERC-Ponent pots consultar els punts de venta del territori lleidatà.

Viu la independència!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja està aqui la poltronada Jove de Putxi i Ridao! Per les europees, l'òstia serà de pel.licula!

Anònim ha dit...

Ignora els trolls.

Ens retrobem a l'Acampada i segur q serà un èxit un any més.

Felicitats per la gran lliçó de democràcia que heu donat els d'Esquerra a tota la població catalana.

De nou heu reafirmat la meva aposta i el meu vot per vosaltres.

Anònim ha dit...

Per Esquerra, i el PSC, cal no oblidar-ho, i de les veritats, en dieu trolls? Quina gràcia.

PERE BLOG ha dit...

ke viu independència ni ke polles,va home va l'unica raó per la qual la penya va a l'acampada jove es per la musica,lo vostre gestio del país es una vergonya colla de venuts,com no canvieu l'estrategia politica us anireu a l merda,totom diu el mateix aneu caminant cecs cap al barranc,i un cop i entres no en surts!!

Anònim ha dit...

Jo ja tinc l'abonament del 3 dies.

Visca l'Acampada i visca la Terra!!!!

Anònim ha dit...

Matats! si nomès aneu alli a beure, ballar i a intentar follar i poc us importa el país... Dimissió, dimissió, dimissió!!!

El nivell d'independentisme es directament proporcional a la quantitat de birres ingerides. Una gran aportació i despesa per a Catalunya.

arnau beà ha dit...

calla, que ha sortit el de l'escola catòlica concertada...