diumenge, 17 de febrer del 2008

TU DECIDEIXES

A mesura que passen els dies i no actualitzo el bloc, cada cop és fa més difícil tornar-hi a escriure. Un dia és perquè no hi ha temps, l'altre dia és perquè ja ho faré demà, una altra volta penses sobre què escriure i no acabes de trobar el tema adequat.. i sense gairebé donar-te'n compte, ja ha passat un mes i la cosa no ha variat.
Puc posar com a excusa que la feina aquests dies m'absorbeix 24 hores al dia, i que prioritzant les accions el bloc passa a un segon terme. Però no m'agraden les excuses! I per això intentaré que el Món de Marta vagi variant més sovint...
Admeto però que sóc una malalta de la feina que faig, i tot i que podria parlar de les festes de carnaval dels pobles del voltant, o de què el Barça ha retallat punts als Madrid, o bé de la nova sèrie de Tv3 zoo, de moment us deixaré un dels cartells que hem creat des de les JERC i que espero que vegeu penjats per les parets dels vostres municipis.


La cursa electoral comença aquesta setmana ja (bé de fet, la oficial, perquè la campanya ja fa dies que està en marxa) i encara que Madrid ens pugui semblar lluny, que puguem pensar que les eleccions Generals no són les nostres o creure que el nostre vot no serveix de res perquè si no guanya Rajoy, guanyarà Zapatero i "tanto monta, monta tanto", animo al jovent i la gent en general a fer sentir la seva veu en forma de vots el 9 de març. Perquè Madrid queda lluny però encara hem de passar per allà per decidir-ho tot, i les eleccions generals no són les nostres però el seu resultat ens afecta directament i en patim les conseqüències, i servirà de molt si el 9 de març Catalunya té el màxim de representants d'esquerres i independentistes per defensar a Madrid el que volem: un estat propi.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ufff! sort que hi has escrit... ja me l'anava a treure de pàgina d'inici i a posar el Marca. Ànim Cuca.

Anònim ha dit...

M'alegro que aquest bloc continui.
S'agraeix poder llegir de tant en tant un text teu sobre el que sigui; saps pk pot ser del q sigui?? doncs perquè sempre hi saps trobar aquell punt de crítica que personalment M'ENCANTA!!!!
Una abraçada.... i espero que tot i la feina alguna publicació o altra caigui!!!!

Jobove - Reus ha dit...

hola un petonet i em passat una estona al teu blog

salutacions des de Reus

Anònim ha dit...

AAAAAi vilalta,
tu que escrivint ens mantens amb la moral ben alta,
tu que d'amor pel teu país estàs malalta,
no permetis que el cansament
s'apoderi de la teva ment
i et faci rendir finalment.

||*||

(per més pocassoltades visiteu:
www.jordicastells.cat)

SANDRA ha dit...

Eis Marta!!ja te trobavam a faltar dona!!!Ja veig que vas força estressada..anims!!!
Que ningun vot es quedi a casa!!!

folguereta ha dit...

Ostres Martona, recordo que algun dia e vaig prometre un rellotge de 36 hores, miraré de aconseguir-te'n algun. Tot i això algun moment per jo sempre el tens.

Salut i ens vem.

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira ha dit...

Tens tota la raó, no podem quedar-nos a casa el dia 9 de març, ja que hem d'anar a votar per una Catalunya més tolerada, plural, dinàmica i, per sobre de tot lliure.

M'ha encantat el teu blog, et fai saber que t'incorporaré en els meus links de blogs interessants. I, a la vegada, et convido ha entar en el meu blog.

Felicitats per al teu blog.

Cordialment,

Xavier Ollonarte i Rovira.