dijous, 17 de maig de 2007

Torregrossa: diari de campanya 1Començar de zero és molt complicat, i més encara en segons quins contextos. A Torregrossa, el meu poble, en aquestes eleccions es presenta una nova candidatura. Per primera vegada en 28 anys els torregrossins i torregrossines podran optar a votar Esquerra Republicana de Catalunya en unes eleccions municipals. Però més enllà de les sigles o del nom del partit, al que per cert em sento orgullosa de representar, les persones que el formen són el més important.

Nosaltres som un grup de gent heterogènia, diferents i diversos, cadascú amb les seves particularitats, però amb l'objectiu comú d'intentar treballar pel poble. I ara direu, això és el que diuen tots i totes. I segurament tindreu raó. Però hi ha una diferència. Torregrossa des de sempre ha arrossegat un frontisme exagerat que més enllà de fer avançar el poble l'ha perjudicat i molt. Torregrossa sempre ha estat dividida en dos pols, sense cap altra opció. El nostre grup vol acabar amb això. Ens presentem com l'alternativa, a deixar de jugar un partit de tennis i obrir les portes d'una vegada. Apel·lem a la participació de tothom per millorar Torregrossa, a la il·lusió per demostrar que hi ha moltes coses a fer des del consens i la paraula, a les ganes de posar Torregrossa al lloc que es mereix entre els municipis de la zona.

Com deia al principi, començar des de zero és complicat, i més al meu poble, però malgrat tot, sempre val la pena començar. I intentar-ho, i insistir. I aquí estem.

4 comentaris:

Lo Marc ha dit...

Ei felicitat Marta per aconseguir una llista d'ERC a Torregrossa. Au salut i sort a les properes eleccions, que segur que feu un molt bon paper.

Té la mà Maria ha dit...

em visitat el teu blog, molt interesant
si tens temps fes un cop d'ull al nostre
http://telamamaria.blogspot.com
irreverent, iconoclasta, ecléctic i llibertari
gràcies

Anònim ha dit...

Endavant amb les CUP!

Anònim ha dit...

Des d'aquestes línies desitjar sort a aquest nou partit, que tal com dius Torregrossa necessita unió política per a poder fer poble i no un enfontrament diari.
Una torregrossina.